LEGETØJ TIL TUMLINGER 1-4 ÅR

Udfordrende legetøj til tumling i alderen 1-4 år er interaktivt og har både lyd og lys.

 

Hesten galopperer, dinosauren brøler og bilen lyser. Din tumling vil lynhurtigt opdage, at legetøjet har lyd og lys, som kun fremkommer ved bestemte bevægelser eller ved at placere de søde figurer på rette plads. Det vækker stor begejstring, når det lykkedes at frembringe en ny lyd eller nyt lys!

 

LEGETØJ TIL TUMLINGER 1-4 ÅR

{{amount}}

Myland Car

 

Myland Hest 

 

 


VÆLG DET RIGTIGE LEGETØJ TIL DIN TUMLING

Når du skal vælge legetøj til din tumling i alderen 1-4 år, er det væsentlig, at vælge legetøj, der udfordrer dit barn, så dit barn udvikler sig og bliver endnu dygtigere.

 

  • Til det helt lille barn, som stadig har meget grovmotoriske bevægelser, er Go Car fra Kid-O er et oplagt valg. Der er håndtag i Go Car, hvorfor det lille barn kan få et rigtig godt tag i den lille bil og dermed begynde at udforske sin finmotorik med bilens bevægelser.

 

  • Til tumlingen, der har bedre styr på det grovmotoriske, er Myland Car, Myland Sæl og Myland Dino nogle gode bud på lærerigt legetøj. Tumlingen udfordres af legetøjets lyd og lys, som styres af den lille dukkes placering, hvorfor også finmotorikken udfordres.

 

  • Til den lidt større tumling anbefaler vi de fine dukkehuse og husbåd fra Myland. De stimulerer stadig barnet med lyd og lys og udfordrer barnets finmotorik, men lægger desuden op til rolleleg.