BADELEGETØJ

Med sjovt legetøj til badekarret bliver badet en hyggestund både for baby og tumling. Vi har samlet et stort udvalg lærerigt badelegetøj, som altsammen er helt fri for farlig kemi. Dit barn kan udvikle sine sanser, motorik og koordination.

BADELEGETØJ

{{amount}}

Badelegetøj til baby og tumling

Badelegetøj kan gøre det meget nemmere at bade din baby eller tumling. Badelegetøj kan flytte fokus fra vandet og den eventuelle hårvask til sjov og underholdende leg. Legetøjet kan hjælpe til at overkomme forskrækkelsen for vandplask, og samtidig kan din baby og tumling lære rigtig meget af at lege med elementet vand. Det er rigtig god stimulering af sansemotorikken at lege i vand.

 

Vi har samlet de allerbedste bud på underholdende badelegetøj. Vi har blandt andet Bambi Olive, som alle babyer vil elske at udforske. Bambien er så bedårende og med en så spændende tekstur, at den bliver din babys bedste ven. DIn baby kan roligt komme Bambi Olive i munden, for den er produceret i 100% naturlig hevea gummi helt uden farlig kemi. Hvis du ønsker at fascinere din tumling med tyngdelovens kræfter, så er legetøjet fra Pluï lige sagen. Både Pluï Regnsky og Pluï Regnbold vil fascinere din tumling. Strålernes styrke afhænger fuldstændig af din tumlings tryk på sky og regnbold. Så din tumling kan selv styre vandmængden, og hvor meget det plasker. Det er alletiders mulighed for at øve at få vand i håret. Badelegetøjet fra Kid-O vil fange de største tumlingers interesse. Der er knald på farverne og en rigtig høj grad af detaljer. Nautilus Ubåden er en sikker vinder. Ubåden kan flyde på vandet. Hvis man skiller den ad, kan din tumling hælde vand på roret og se det dreje, blæse bobler med periskopet og producere regnvand med enderne af ubåden.

Vælg det rigtige legetøj til baby og tumling

Når du skal vælge badelegetøj til din tumling, er det væsentligt, hvor gammel barnet er.