LEGETØJ 1-2 ÅR

Har har vi samlet spændende og udfordrende legetøj til tumling i alderen 1-2 år. Der er rigtig stor forskel på børn i denne alder, så overvej nøje, om dit barn skal have styrket sin grovmotorik og balance, eller om det er bedre at udfordre barnets finmotorik.

 

Badelegetøj til badekarret er også altid et sikkert hit til de små tumlinger. Vi forhandler det økologiske badelegetøj fra Plan Toys og Oli & Carol samt badelegetøj i hård plast uden ftalater fra Kid-O.

LEGETØJ 1-2 ÅR

{{amount}}

 


Gode ideer til legetøj til 1 årig baby

Den 1 årige baby er lige i overgangen fra baby til tumling. Nogle babyer vil begynde at øve sig i at gå i 1 års alderen, hvorfor en gåvogn kan være en rigtig god ide. Andre babyer foretrækker stadig at sidde og kravle. Her kan et hammerbræt, hvor din baby øver sin motorik, være sagen. Uanset om din baby går eller kravler, så er det altid sjovt med stabelkasser, som baby får lov at vælte. Skal du købe en gave til en 1 årig og har svært ved at vurdere barnets kunnen, så er badelegetøj til badekarret altid et hit.

 

Den 2 årige tumling skal udfordres på sin grovmotorik og balance. Her er gyngehestene et oplagt valg. De skal dog også udfordres på finmotorikken, hvor puttekassen fra Plan Toys eller stable kaninen fra Petit Collage er nogle gode bud, begge valg er økologisk legetøj i allerbedste kvalitet.