LEGETØJ 0-1 ÅR

Udfordrende aktivitetslegetøj hjælper din baby til at udvikle sine sanser. Din baby vil udvikle sine sanser ved at føle på forskelligt aktivitetslegetøj i forskelligt materiale med forskellig tekstur. Den helt lille baby vil føle sig frem med munden, mens den lidt større baby vil bruge hænder og fødder. Som synet udvikles, vil din baby også begejstres af aktivitetslegetøj i fine farver og udfordrende mønstre.  

 

Går I til babysvømning, så husk at køb en af de lækre badebleer fra Lässig. De er godkendt til svømmehal og i langt de fleste svømmehaller, er det nok for baby at bære en badeble uden en engangs svømmeble indenunder.

LEGETØJ 0-1 ÅR

{{amount}}

VÆLG DET RIGTIGE AKTIVITETSLEGETØJ TIL DIN BABY

  • 0-3 måneder: Baby undersøger alt med munden, vær derfor opmærksom på at vælge legetøj til baby, der må puttes i munden. Legetøjet kan med fordel have forskellig tekstur, så babys følesans udfordres.
  • 3-6 måneder: Når din baby bliver 3 måneder, begynder den at gribe ud efter ting. Et tæppe med et aktivitetscenter, hvor baby kan ligge på ryggen og gribe ud efter aktivitetslegetøj, er sagen. Babys syn er forbedret, og farverigt legetøj vil vække glæde. Hjælp baby til at lære at trille fra ryg til mave ved at lægge spændende aktivitetslegetøj på aktivitetstæppet, som barnet skal strække sig efter.
  • 6-9 måneder: Barnet skal i højere grad om på maven og øve sig i at krybe. Så aktivitetslegetøjet skal ikke længere hænge over barnet, men ned på gulvet. Farverigt aktivitetslegetøj med udfordrende tekstur motiverer barnet til at ligge på maven. Et babyspejl kan også være en god ide.
  • 9-12 måneder: Barnet kan nu sidde og begynder at kravle. Motiver barnet til at krybe og kravle med legetøj med lyd og lys, som er så spændende, at barnet nysgerrighed driver barnet i legetøjets retning.