LAESSIG BADETØJ

Her har vi samlet badetøj fra tyske Lässig til baby og tumling 0-36 måneder.

 

Når du skal vælge badetøj til din baby er det vigtigt, at badetøjet er blødt og lækkert, så din baby ikke får mærker af at have det på. Samtidig skal det dog også holde tæt. Den opgave har tyske Lässig løst på bedste vis.

De mange fine badebleer/svømmebleer til baby fra Lässig er godkendte til babysvømning i langt de fleste svømmehaller.

 

Alt badetøj til baby og tumling fra Lässig har UV faktor 50. Således beskyttes dit barn mod solens stråler, som jo desværre kan forårsage skader på huden. UV badetøj beskytter børn bedre end solcreme, da UV tøjet ikke kan skylles af. Så selvom dit barn bader 8-10 gange i havet eller i poolen, så vil det fortsat være beskyttet af sit UV tøj. Specielt til babyer er UV badetøj en god ide, da det er så besværligt at smøre babyer ind i solcreme. UV badetøj kan både bruges på stranden og i svømmehallen. Husk at skyl badetøjet efter brug, så holder det sig pænere længere.

 

Husk også at tage et kig på de lækre håndklæder fra Lässig med UV beskyttelse.

 

Du kan læse mere om Lässig her: https://www.laessig-fashion.com/

LAESSIG BADETØJ

{{amount}}

Når du køber UV badetøj til børn

Hvis du køber badetøjet tidligt på sæsonen, så overvej at køb det en størrelse større. UV tøj må helst ikke sidde for stramt, for hvis man strækker det for meget, så beskytter det ikke helt så godt. Du skal dog ikke købe blebadebukser for store. For det er meget vigtigt, at de sidder tæt til kroppen for at holde tæt.

Et godt råd til at passe på dit barns UV badetøj

Når dine børn kommer op af vandet ved stranden eller i svømmehallen, så prioriter at få skyllet UV badetøjet rigtig godt. Badetøjet holder sig pænere længere, men det er også vigtigt for selve UV beskyttelsen, at få vasket klor og saltvand af.