BADELEGETØJ

Med sjovt badelegetøj bliver badet en hyggestund for både for baby og tumling. 

Vi har samlet et stort udvalg af legetøj til badet, som altsammen er CE mærket og helt fri for farlig kemi.

Med legetøj i badet vil dit barn udvikle sine sanser, motorik og koordination.

Derudover udvikler barnet en forståelse for vands egenskaber og vænner sig til vandpjaskeri i både ansigt og hår.

 

 

 

 

BADELEGETØJ

{{amount}}

Legetøj til badet gør badet til en hyggestund

Legetøj til badet kan flytte fokus fra vandet og den eventuelle hårvask til sjov og underholdende leg. Legetøjet kan hjælpe til at overkomme forskrækkelsen for vandplask, og samtidig kan dit barn lære rigtig meget af at lege med elementet vand. Det er rigtig god stimulering af sansemotorikken at lege i vand.

 

Vi har samlet de allerbedste bud på underholdende badelegetøj. Vi har blandt andet Bambi Olive, som alle babyer vil elske at udforske. Bambien er så bedårende og med en så spændende tekstur, at den bliver din babys bedste ven. DIn baby kan roligt komme Bambi Olive i munden, for den er produceret i 100% naturlig hevea gummi helt uden farlig kemi. Hvis du ønsker at fascinere din tumling med tyngdelovens kræfter, så er legetøjet fra Pluï lige sagen. Både Pluï Regnsky og Pluï Regnbold vil fascinere din tumling. Strålernes styrke afhænger fuldstændig af din tumlings tryk på sky og regnbold. Så din tumling kan selv styre vandmængden, og hvor meget det plasker. Det er alletiders mulighed for at øve at få vand i håret. Badelegetøjet fra Kid-O vil fange de største tumlingers interesse. Der er knald på farverne og en rigtig høj grad af detaljer. Nautilus Ubåden er en sikker vinder. Ubåden kan flyde på vandet. Hvis man skiller den ad, kan din tumling hælde vand på roret og se det dreje, blæse bobler med periskopet og producere regnvand med enderne af ubåden.

Vælg det rigtige legetøj til badet

Når du skal vælge legetøj til badet, er det væsentligt, hvor gammel barnet er.

  • 0-1 år: Kan vi anbefale badelegesagerne fra Oli & Carol, som er lavet i 100% naturlig Hevea gummi, hvorfor legesagerne er gode til at tygge på samtidig med, at de er en god ven i badet.
  • 1-2 ÅR: Kan vi anbefale det mere simple badelegetøj fra Oball eller det økologiske badelegetøj fra PlanToys.
  • 2-4 ÅR: Kan vi anbefale de sjove badedyr fra Star & Rose, som skyder med vand, Nautilus ubåd fra Kid-O samt Pluï regnbold, som er god til at eksperimentere med vands egenskaber.