Kid-O

Legetøjet fra Kid-O er et rigtig godt alternativ til eksempelvis Fisher Price. Kid-O er eksklusivt design fra New York, som med dets mange farver, former og størrelser stimulerer alle dit barns sanser. Dit barn vil ved hjælp af sin nysgerrighed og fantasi udvikle sine sanser samt sin motorik. Barnet vil lege sig til nye færdigheder, som barnet får glæde af resten af livet. Al legetøj fra Kid-O er helt fri for farlig kemi.

 

 


{{amount}}

Kid-O startede som en lille legetøjsbutik på Manhattan i New York. I dag er Kid-O et af USA´s hurtigst voksende mærker. Kid-O har en vission om at fremstille kreativt og lærerigt legetøj og samtidig skabe en ren og sund verden for vores børn. Kid-O´s legetøj engagerer og stimulerer børn med sine mange variationer af form, farve og størrelse. Produkterne er både smukke og helt unikke samt udfordrende og sjove at lege med. De er en fornøjelse at kigge på for børn såvel som voksne.

 

Al legetøj fra Kid-O er fri for PVC, BPA, ftalater og bly. Det er testet og lever op til den europæiske standard EN-71. Legetøjet er nemt at rengøre, idet de fleste produkter tåler en tur i opvaskemaskinen.