Moulin Roty

 

Moulin Roty er aktivitetslegetøj i allerbedste kvalitet uden skadelig kemi. Moulin Roty er en fransk legetøjsproducent, som har formået at skabe et eventyrligt univers af fantasifuldt aktivitetslegetøj i skønne bløde materialer. Aktivitetslegetøjet har mange detaljer, som din baby vil elske at udforske. Aktivitetslegetøjet er produceret i mange forskellige materialer, så din babys sanser stimuleres på forskellig vis. Vi her hos Small Living er vilde med Moulin Roty det - og det er vores børn også!  


{{amount}}

Moulin Roty er et meget anerkendt fransk legetøjsmærke, der har produceret legetøj til mindre børn siden 1970. Moulin Rotys univers er fantasifyld og farverigt kombineret med høj kvalitet.

Moulin Rotys produkter lægger op til historiefortælling i fantasiens verden med mange sjove figurer fra de forskellige kollektioner heriblandt dyr fra Savannen, trylle-mus og krammebamser.

Materialerne er bløde med et nostalgisk udtryk, som er helt uimodståeligt. Det er legetøj, der kan tåle at blive brugt igen og igen. Al legetøj fra Moulin Roty er CE mærket og dermed fri for skadelig kemi.