Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Small Living
Organisationsform: Iværksætterselskab (IVS) 
CVR-nr. 38582852
Adresse: Myggenæsvej 25, 8200 Aarhus N
E-mailadresse: info@small-living.dk
Telefonnummer: 53810633


Betaling

Der kan betales med Mobilepay, dankort, visa-dankort. 


Levering i Danmark

Vi benytter os af GLS pakkeshop til alle leverancer. Der er gratis fragt ved køb for over 499 kr. til levering i Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne.

Ved ordrer under fri fragtgrænsen er der en standard fragt takst på 30 kr.

 

Levering udenfor Danmark

Small Living sender gerne til lande inden for EU, herunder Grønland og Færøerne.
Der tillægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 300,- inkl. moms til dækning af fragtomkostninger, dog max 2 kg pr. bestilling.
Hvis fragten bliver dyrere grundet vægten, kan beløbet indsættes på vores konto. I det tilfælde kontakter vi dig.
 

Fuld returret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til info@small-living.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal pakkes i forsvarlig indpakning på samme måde som ved modtagelse. Manglende original emballage udgør muligvis en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du fortryder dit køb, bedes varerne sendes til:

Small Living IVS

Myggenæsvej 25

8200 Aarhus N

 

Julegaver

For alle julegaver købt mellem 1. november og 24 december, gælder fortrydelsesretten frem til 12. januar.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Specialfremstillede varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget fortrydelsesretten.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Small Living IVS
Myggenæsvej 25

8200 Aarhus N

 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og mod forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret i henhold til Købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 

Ved reklamation vil du eventuelt blive spurgt om at sende fotodokumentation til info@small-living.dk.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 
 
Varen sendes til:
Small Living IVS

Myggenæsvej 25

8200 Aarhus N
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Priser og Moms:

Alle priser på vores webshop er angivet i danske kroner og er inklusiv moms.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Small Living og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.small-living.dk er ejer og indehaver Morten Mølgaard.
  
Som registreret hos Small Living, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@small-living.dk.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ejer og indehaver Morten Mølgaard på mail: info@small-living.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet, Carl jacobsensvej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk.