Tanken bag Small Living

Mit navn er Benjamin og det er mig som står for Small Living. Jeg tænkte jeg lige kunne introducere mig selv og hvorfor jeg har lavet denne her side. Jeg er en ung studerende på 24, så det er ikke fordi jeg svømmer rundt i penge. Ligesom så mange andre i min situation har jeg valgt at flytte ind til byen da det er her alle mulighederne er og det er dejligt tæt på studiet. Byen har desværre det minus at alt bliver lidt dyrere. Det betyder at man er begrænset til mindre plads. At bo småt er ikke en dårlig ting, men det har sine begrænsninger. Man skal tænke sig om en ekstra gang før man køber nye ting og det i sig selv er heller ikke en dårlig, men det kan gøre at man stræber efter efter mere plads. Jeg mener at vi kan indrette os  på en smartere måde som gør at vi kan bo småt, billigt og uden kompromis. Men dette er ikke helt en realitet endnu, da de smartere løsninger ofte koster mere end de konventionelle. Oveni det har vi mennesker en tendens til at være snævertsynet, hvilket gør at vi placere ting i kasser som kan resultere i at vi ikke leger med tanken om at udnytte ting bedre. Det er mit håb med denne side at få folk til at tænke ud af boksen. At skabe opmærksomhed på de “bedre” løsninger så flere vil tage initiativet til at designe bedre alternativer. Hvis markedet for bedre løsninger øges, vil priserne falde i takt med.